A sztori

„Azt tudom, hogy ott kötünk ki, ahol lennünk kell.”

Vannak barátságok, melyek több életen át tartanak. Ilyen Bailey kutya története is, aki négy eb-életen keresztül talált vissza szeretett gazdájához, Ethanhez (Dennis Quaid). Nem is lehetnének boldogabbak a hétköznapok, hisz Bailey együtt él családjával, Ethannel, annak feleségével, Hannah-val (Marg Helgenberger) a michigani farmjukon. Sőt, Bailey új játszópajtásra is talál, Hannah és Ethan tüneményes unokája, CJ személyében.

Mikor CJ anyukája úgy dönt, maga mögött hagyja a vidéki életet, és kislányát is magával viszi, a szeretett kis barát egyik napról a másikra eltűnik az immár agg korban lévő eb életéből. Bailey napjai ekkor már meg vannak számlálva, és imádott gazdája, Ethan arra kéri őt, ezúttal unokája életébe térjen vissza, és vigyázzon rá, bármi történjék is. És akkor ismét bekövetkezik a csoda: Bailey egy cuki kölyökkutya testében születik újjá, méghozzá CJ oldalán, akivel elválaszthatatlan barátokká válnak. A hűséges eb-társ újra és újra visszatér a lányhoz, miközben ráébred arra, mi az ő végső küldetése, miért is született a világra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vártad már a folytatást? És szerepelt már a kutyád egy film plakátján? Hamarosan mozikban az Egy kutya négy útja, de addig is itt egy szuper app az összes kutyabarát követőnknek. 👍🏻 tefilmed.hu/egykutyanegyutja Fotózz, töltsd fel, oszd meg Instagramon – használd az #egykutyanégyélete hashtag-et! Mert minden kutya igazi sztár!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Képek & Videók

1 videó 4 kép