Jennifer Garner tíz évet várt arra, hogy újra harcos amazonként térjen vissza a mozikba. Nem is volt kérdés, hogy a nagysikerű Elrabolva rendezőjének legújabb akciófilmjében, a PEPPERMINT – A BOSSZÚ ANGYALÁBAN (16), az Alias-sorozaton edződött Golden-Globe díjas színésznő játssza el a főszerepet. A francia direktor, Pierre Morel 2008-ban Liam Neesont ikonikus akciósztárrá tette a bosszúra szomjazó apa szerepében, és most, egy évtized után, egy mindenre elszánt anya sztorijával tért vissza a zsánerhez. „Jen zseniális, a forgatások alatt egyik pillanatról a másikra kemény akciósztárrá alakult át. Ott van ez a tündéri, mosolygós színésznő, ám ahogy kezdődött a felvétel, ott áll előttünk Riley North, a harcedzett nő, aki a saját törvényei szerint szolgáltat igazságot.” – nyilatkozta a rendező a film premierjén.

Az Alias sztárjának mindössze három hónapja volt, hogy felkészüljön a kemény szerepre. Naponta edzett, boxolt, tökéletesre fejlesztette a késforgatást, elit kommandósokkal konzultált, és minden harci jelenet koreográfiáját betanulta, mint a profi kaszkadőrök. Ebben nagy segítségére volt dublőre, Shauna Duggins is, akivel már az Alias-sorozat óta ismerik egymást. „Ha bárki kételkedne benne, valóban én bunyózom az akciójelenetekben. Shauna segítségével lépésről lépésre megtanultam minden egyes mozdulatot.” mesélte a színésznő, aki ismét együtt akciózott az Alias, a Daredevil, a fenegyerek, az Elektra, és A királyság kaszkadőr-csapatával. „Számos forgatókönyvet olvastam az elmúlt években, de egyikben sem éreztem azt az elementáris erőt, mint a Peppermintben. Az Elrabolva filmekben a dráma és az akció valóságos és kézzelfogható volt, mindenki átérezte Bryan Mills fájdalmát. A bosszú angyala, szerintem egy fokkal hatásosabb is, mert mindezt most egy nő szemszögéből élhetik át a nézők.” – tette hozzá a színésznő, aki szinte a film minden egyes percében brutálisan kiiktat egy bűnözőt.

És hogy a Peppermint – A bosszú angyala sztárja –  aki nemrég a hollywoodi Hírességek sétányán csillagot kapott – mennyire kíméletlen is tud lenni egy vérbeli akcióhős szerepében, az holnaptól kiderül a mozikban. 

Kapcsolódó cikkek

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük