Egy éve, aki Budapesten járt a nyári hónapokban úton útfélen Mila Kunisba és Ashton Kutcherbe botlott, akik testőrök nélkül jöttek-mentek a városban, éttermekben, kávézókban bukkantak fel A KÉM, AKI DOBOTT ENGEM (16) forgatása alatt. A Mila Kunis, Kate McKinnon, valamint Justin Theraux és Sam Haughen főszereplésével készült őrült akció-vígjáték nagy részét a fővárosban vették fel, és bár Bécs, Amszterdam, Berlin is felbukkan a filmben, a szemfüles magyar nézők biztosan felismerik majd a belvárosi helyszíneket.

A színészek hónapokra beköltöztek a városba, helyi lakosokként élték a hétköznapjaikat, már ameddig valaki le nem támadta őket egy-egy selfiere. Sam Heughan, az Outlander – Az idegen sztárja például a Margitszigetre járt futni. „Iszonyatosan sokat sportol. Amikor Ashtonnal épp Pestről Budára autóztunk tízből kilenc alaklommal mindig láttuk, ahogy meztelen felsőtesttel kocog a szigetre.” – emlékezett vissza Mila Kunis.

Kate McKinnon teljesen el volt ájulva Budapesttől, egy varázslatos nyári táborozáshoz hasonlította a több hónapos forgatást. Több interjúban is elmesélte mennyire rajong a fővárosért, és most már New York után Budapest a világon a legkedvesebb a számára. A színésznő néhány magyar kifejezést is megtanult az itt tartózkodása alatt. „Nagyon nehéz nyelv a magyar, de azért elég jól rám ragadt ez-az.  A forgatás végefelé már a reggeli kávémat is magyarul kértem ki.” – mesélte lelkesen egy online oldalnak az SNL sztárja.  Mila Kunis is hasonlóan jó emlékekkel távozott tőlünk. „Imádom Budapestet. Lenyűgözően gyönyörű, és az emberek annyira kedvesek és közvetlenek voltak velünk. A kislányom is elég hamar megtanult pár magyar kifejezést. Elsőre meglepett, hogy „jé, Wyatt ezen a fura nyelven beszél”, de közben meg nagyon édes volt.” – tette hozzá a színésznő. És hogy a két barátnőnek melyik városrész jött be jobban? „Pest is the best.” állítja Kate, azaz Pest a legjobb. „Buda közelebb állt hozzám. Ott béreltünk lakást Ashtonnal. Valahogy nyugisabb volt.” – vágta rá Mila Kunis.

Augusztus 16-ától a magyar közönség is megismerheti ezt az egy egyedülálló, James Bond nyomdokain haladó, sok-sok humorral, kemény akciókkal és két imádnivaló színésznővel a főszerepben készült akció-vígjátékot, ami kétségtelenül az idei év egyik legszórakoztatóbb mozis élménye lesz.

Kapcsolódó cikkek

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük