Jane Fonda, Diane Keaton, Candice Bergen és Mary Steenburgen nyáron egy őrült vígjátékkal rukkolnak elő. A Könyvklub (16) – avagy az alkony ötven árnyalata –  egy üdítő, minden percében szórakoztató komédia, amiben a legendás színésznők olyan pasiknak csavarják el a fejüket, mint Andy Garcia, Don Johnson, Craig T. Nelson és Richard Dreyfuss. Mert a szunnyadó szenvedélyt egy csöpp szikra is lángra tudja lobbantani… vagy egy olyan szaftos regény, mint a Szürke ötven árnyalata. A május 31-től a mozikban látható vígjátékban a négy barátnő górcső alá veszi Christian Grey sztoriját, ami sok izgalmas és humoros pillanattal pezsdíti fel a hétköznapjaikat.

A dögös színésznők, – akik a film forgatása óta legjobb barátnők is lettek – legutóbb Las Vegasban jártak a CinemaCon eseményen, ahol stílusosan egy-egy pohár bor társaságában meséltek közelgő filmjükről. Az egyik magazin arról kérdezte a hölgyeket mikor olvasták el először a világsikerű regényt. „Azt hiszem, én vagyok az egyetlen a csapatban, aki elejétől a végéig elolvasta a könyvet.” –mesélte a kirobbanó formában lévő Jane Fonda. „De ez még jóval korábban volt, hogy a filmet elkezdtük forgatni. Egyszerűen kíváncsi voltam rá, mi ez a történet, amiről mindenki beszél.” Majd a színésznő Mary Steenburgen felé fordult, és azzal viccelődött, hogy barátnője csak a pikánsabb részeket olvasta el a regényből, aki nevetve ezt elismerte. Az egymással felszabadultan csacsogó kvartett azt is elárulta, hogy rengeteg fagyi fogyott a forgatáson,  és mikor Jane Fondát filmbeli partneréről Don Johnsonról, – aki egyébként a Szürke ötven árnyalata-filmek főszereplőjének, Dakota Johnsonnak az apukája – faggatta az újságíró, a 80 éves színésznő tömören csak annyit mondott: „Nagyon jól csókol.” Persze Diane Keaton sem maradhatott ki a sorból, akinek a filmben Andy Garcia csapja a szelet: a hölgyek arról is susmorogtak, hogy a két színész között mennyire izzott a levegő. „Miután láttam a filmet, felhívtam Diane-t és rákérdeztem, hogy összejöttek-e.” –árulta el nevetve Jane Fonda, majd Diane Keaton felé fordulva tovább heccelte őt.

A nyár legvidámabb, legszenzációsabb sztárparádés vígjátéka, a KÖNYVKLUB– szinkronnal és felirattal is – a hazai mozikban.

Kapcsolódó cikkek

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük